Oppdag hemmeligheten til et balansert liv

Vår misjon og vårt fokus handler om å inspirere til endring i kundenes liv og å få verden tilbake i balanse. Zinzino er et globalt allmennaksje- selskap fra Skandinavia som arbeider innen ernæring og den nye vitenskapen farmakoernæring. Siden oppstarten i 2005 har vi levert banebrytende, testbasert og tilpasset ernæring med ambisjoner om å bli verdensledende innen forebyggende helse, med førsteklasses, vitenskapelig beviste kosttilskudd, hudpleie- og livsstilsprodukter.

Trening og et sunt kosthold er ikke lenger nok.

Å ta seg tid til å holde oss sunne og friske blir stadig vanskeligere,
og maten vi spiser i dag inneholder mye sukker, lite fiber og mangler viktige næringsstoffer. Fisk holder ikke lenger som naturlig kilde for Omega-3-fettsyrer, siden den hovedsakelig oppdrettes og fores på Omega-6-baserte konsentrater. Cellefunksjonene våre skades og det blir vanskeligere å absorbere næringsstoffer og filtrere ut avfallsstoffer. Vi mener at veien mot helse og velvære er en personlig reise hvor ekte forandring starter fra innsiden. I cellene, magen og immunsystemet vårt. De testbaserte og vitenskapelig beviste helseproduktene våre
er designet for å hjelpe deg med å balansere, gjenoppbygge og støtte kroppen fra innsiden.

Finn balansen din. Følg Zinzino Health Protocol

Vi er forskjellige, og samme løsning virker ikke på alle. Dropp prøving og feiling i helsereisen din, og fokuser på den beste tilnærmingen mot et mer balansert liv med en ernæringsplan tilpasset nettopp deg. Zinzino Health Protocol er basert på de personlige og detaljerte resultatene fra din BalanceTest, og tilbyr en trinnvis, skreddersydd ernæringsplan for din kropps Omega-6:3-forhold og hva du må gjøre for å komme tilbake i balanse igjen.

Vi jobber sammen for å sette kroppen i balanse, innenfra og ut

Alle produktene i Zinzino Health Protocol er designet for å balansere, gjenoppbygge og støtte cellene, magen og immunsystemet ditt. Våre BalanceOils justerer kroppens Omega-forhold, ZinoBiotic+ er en kostfiberblanding som promoterer et sunt fordøyelsessystem og Xtend+ er et multi-immunt kosttilskudd som beskytter kroppens førstelinjeforsvar.

Ta vår BalanceTest. Start reisen

Start reisen mot et balansert liv med BalanceTest – en vitenskapsbasert blodprøve du kan gjennomføre selv som definerer Omega-6:3-balansen i kroppen din. Den tørkede blodpunkttesten analyseres anonymt av
en uavhengig laboratoriepartner. Du tar testen før du begynner å bruke BalanceOil+-produkter og deretter igjen etter 120 dager for å spore fremgangen din. Den detaljerte analysen av fettsyreprofilen din fungerer som et referansemål for en målrettet personlig ernæringsplan som kart- legger de unike behovene dine basert på kroppens Omega-6:3-balanse.

• Tørket blodpunkttest
• Måler 11 fettsyrer i blodet
• Gir deg resultater om Omega-6:3-balansen i kroppen din

Trinn 1: Balanse

Skap en sunn Omega-6:3 Balance og beskytt cellene i kroppen mot rusting (oksidering). Vår BalanceOil+ gjør dette ved hjelp av en første- klasses blanding av oljer, utvunnet fra fiskeolje hos villfisk av beste kvalitet og tidlighøstet extra virgin olivenolje. Høyt nivå av Omega-3 (EPA + DHA), polyfenoler fra oliven og vitamin D3. BalanceOil+ ertilgjengelig i fire forskjellige naturlige smaker – som kapsler, som en vannløselig formel og som en vegansk formel.

• Polyfenolbeskyttelse
• Bidrar til normal hjerne-, hjerte- og immunsystemfunksjon

 • Bidrar til normal Omega-6:3-balanse

Trinn 2: Gjenopprett

Det å ta vare på kroppens «gode» bakterier kan ha en dyp innvirkning på helsen vår. ZinoBiotic+ er en meget kompleks blanding bestående av åtte naturlige kostfibre, utviklet for å frigjøre metabolisme over tid
i tykktarmen, og støtte veksten av gode bakterier.

Trinn 3: Hjelp

Xtend+ er et avansert immun- og ernæringstilskudd som perfekt kompletterer BalanceOil+ og ZinoBiotic+. Laget for å støtte det medfødte immunsystemet, inneholder det 23 essensielle vitaminer og mineraler, mikro- og fytonæringsstoffer samt rensede 1-3, 1-6 betaglukaner fra bakegjær.

• Få mer energi
• Forbedre ben og leddfunksjoner
• Bidra til et normalt immunsystem

Bonustrinn:

Gjør dagene lysere og lettere med Viva+, et helt naturlig kosttil- skudd basert på rent og eksklusivt safranekstrakt. Viva+ gir deg luksuriøs komfort, og hjelper deg med å stresse ned og føle deg yngre og mer avslappet.

• Et spa for sinnet
• Økt velvære
• Støtter sunn funksjon i nervesystemet og hjernen

Produktene finner du her

Publisert av godhelseonline

Zinzonos testbaserte kvalitetsprodukter skaper positiv endring i helse- og velværeindustrien. Få unik innsikt i kroppens Omega 6:3-balanse, og se individuelle “Før- og etter-”resultater fra BalanceTest, deretter bruker du Zinzino BalanceOil, en premium blanding som inneholder naturlig fiskeolje, høyt innhold av Omega 3 (EPA + DHA), olivenpolyfenoler og vitamin D3 for å beskytte cellene mot rustting (oksidering), og justere kroppens Omega 6:3-balanse. Støtter normale hjernefunksjoner, hjertefunksjoner og immunsystem. Er du klar til å bli med oss og «Inspire Change in Life»? ---------------------------------------------------------------- Get a unique insight into your body’s Omega 6:3 balance and see individualized “Before and After” BalanceTest results, then use Zinzino BalanceOil, a premium blend containing natural fish oil, high in Omega 3 (EPA + DHA), olive polyphenols and vitamin D3 to protect cells from rusting (oxidation) and adjust your body’s Omega 6:3 balance, supporting normal brain function, heart function and immune system. Are you ready to join us and «Inspire Change in Life»?

Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang